! Binnenkort komt er een nieuwe vloer. Er kan ondertussen natuurlijk gewoon getraind worden. Volgt ons op deze site en op social media voor meer info! 


Old school, ik voel me thuis gym!

Classic Gym Rotterdam is een sportschool in een originele, ongedwongen gezellige sfeer waar iedereen welkom is en iedereen elkaar respecteert. En waar naast gezelligheid, voornamelijk grenzen worden verlegd & doelen worden bereikt. 

- Wil jij graag sporten en zoek je een gym waar je gemotiveerd word om je doel te behalen?  

- Wil je fitter worden, bodybuilden, afvallen, zwaarder worden of een wedstrijd voorbereiden?  

- Hou jij niet zo van die moderne snufjes, maar van ijzer en old school?

Dan ben je bij Classic Gym Rotterdam aan het juiste adres. Want hier is het allemaal mogelijk met de juiste begeleiding, apparatuur en sfeer om jou extra te motiveren.


Ruim 20 jaar passie en ervaring.

De sportschool is in 1999 geopend in Rotterdam West, opgericht door Yohanes en Evelien, en is ontstaan door passie voor de sport. 

Yohanes was en is een fanatieke sporter in hart en nieren. Hij heeft als A-atleet in de jaren '90 regelmatig body building wedstrijden gedraaid en had net als vele bodybuilders de droom om een eigen sportschool te beginnen. 

Door de opkomende fitness & health cultuur eind jaren 90, werden bodybuilders en powerlifters buiten gesloten en voelden ze zich minder welkom in de fitness centra's

Classic Gym Rotterdam is old school waar iedereen welkom is. 

- Fitnesser of bodybuilder,

- Oud of jong,

- Ongeacht afkomst of geloof! 

Iedereen traint samen en heeft respect voor elkaar. Door de gastvriendelijkheid van de eigenaren is Classic Gym Rotterdam een 'ik voel me thuis' gym! 


✔️ Maandelijks opzeggen!

 

✔️ Géén verplicht jaarcontract!


✔️ Óók zonder abonnement!


✔️ Studenten korting!


 

✔️  Classic Gym Rotterdam staat voor gezelligheid en hard trainen.

✔️  Voor iedereen met een doelstelling.

✔️  Met iedereen van diverse culturen en achtergronden.

✔️ Bij Classic Gym Rotterdam is iedereen gelijk. Iedereen traint met elkaar en respecteert elkaar.

 

 Fitness, Krachttraining, Powerliften, Conditietraining, Bodybuilding, Hardcore, Personal Training, Wedstrijdbegeleiding, Revalidatie training, Aankomen, Afvallen etc... wat je doel ook is?

 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram