Sport bij ons met korting via je werkgever!

 Voor de werknemer:

- Wil jij ook graag trainen in een gezellige oldschool, ik voel me thuis gym? 

- Waar je extra gemotiveerd wordt om grenzen te verleggen en doelen te bereiken?

- Met een korting op het regulieren tarief via je werkgever?  


Voor meer informatie over bedrijfsfitness kan je de pagina bezoeken van sportenmetkorting.nl 

 Is je werkgever hier niet bij aangesloten, kijk dan even op de site van Champ. Champ werkt o.a.  samen  met AH, Etos, Jumbo, Decathlon en Menzis.

Of  je kan gebruik maken van onderstaand formulier:


Tip mijn werkgever 👇


'Fittere Werknemers op de Werkvloer' , een Gezonde Zaak.

Voor de werkgever:


Om goed te presteren is het belangrijk om voldoende te bewegen en te sporten. Dat is niet alleen goed voor de werknemer, maar werkt ook in het voordeel voor de werkgever. 

Door uw werknemers te motiveren om actief te gaan sporten, zal hun welzijn verbeteren en blijven ze langer gezond en fit. Dat zal effect hebben op uw organisatie aangezien de productiviteit zal stijgen en het ziekte verzuim zal verlagen.


Classic Gym Rotterdam is een middelgrote sportschool en veel minder kolossaal dan de fitness centra zoals bijv. de grote ketens met een low-budget concept. Bij Classic Gym Rotterdam kennen we de leden bij naam en zijn ze geen nummer.  Met vriendelijke, ervaren en gemotiveerde begeleiders worden er in een ongedwongen gezellige sfeer grenzen verlegd en doelen bereikt.


Voor meer informatie over bedrijfsfitness kunt u de pagina bezoeken van bedrijfsfitnessnederland.nl of champ.nl Of maak gebruik van onderstaand formulier.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram