Eat Clean, Train Hard, Be Proud!

Overgewicht betekent dat je meer weegt dan goed voor je is. Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker. Het is daarom verstandig om af te vallen bij overgewicht. 

Wat is een gezondgewicht? 

Met het Body Mass Index (BMI) kan je het gewicht berekenen in verhouding tot je lichaamslengte. Deze index geeft dan een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. 

Helaas kan het BMI niet indexeren hoe je lichaamssamenstelling is. Hoe zit het met spiermassa? Hou je vocht vast? Daarom meten wij bij Classic Gym Rotterdam met de digitale weegschaal, huidplooimeting en spiegel.

Ben jij er klaar voor?

 1.   Ga alleen starten als het mag, kan en als je er klaar voor bent. Motivatie, discipline en doorzettingsvermogen mogen niet ontbreken. Bepaal je doelstelling, neem je eet en leefpatroon onder de loep, en wees realistisch.

2.   Eet minder, eet gezonder en beweeg meer. Maar let op, hoe sneller je afvalt, hoe sneller de kilo's er weer aan kunnen komen.  Een persoonlijke voedingsschema e/o trainingsschema gericht op jouw 'haalbare' doelstelling  kan je hier aanvragen.

3.   Blijf op gewicht door gezond te blijven eten en te bijven bewegen. Maak het een way of life! 

Hulp nodig? Maak een afspraak voor een intake gesprek via onderstaand contactformulier, dan kunnen we samen werken aan een persoonlijk afvalplan. 


 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram