IFBB CERTIFIED GYM 

IFBB Certified Coach

Sinds 1999 is Classic Gym Rotterdam een oldschool gym, voornamelijk gericht op bodybuilding en hardcore, maar daarnaast ook op bedrijfsfitness en conditietraining.

Hard trainen, clean eten en je grenzen verleggen met als doel een mooier fysiek lichaam te creëren, met ronde vormen, harde spiermassa en een laag vetpercentage. 

Vanaf 2000 zijn wij aangesloten bij de bond KNKF, NBBF/IFBB.

 

BODY BUILDING

Mr.Olympia trofee _ Eugen Sandow

Aan het eind van de 19e eeuw was het fenomeen 'strongmen' erg populair. Een van hen was Eugen Sandow. Een opvallend fysiek met een veel lager vetpercentage en betere verhoudingen dan de andere sterke mannen. Hij was de eerste bodybuilder en de eerste winnaar van de belangrijkste wedstrijd vandaag de dag. De winnaar van de mr. Olympia-wedstrijden ontvangen dan ook een beeldje van Sandow als trofee.  Zijn afbeelding is ook gebruikt in ons logo die 20 jaar geleden is ontstaan. 

 Bodybuildig is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest beoefende sporten ter wereld. Niet alleen door wedstrijdatleten, maar door iedereen die regelmatig de gym bezoekt en er gewoon beter uit wilt zien. Ook atleten uit andere takken van sport gebruiken bodybuilding als ondersteuning van hun eigen sport. 

De levensstijl van de wedstrijdbodybuilders spreekt ook steeds meer mensen aan. Iedereen heeft zijn eigen training-en voedingsgewoonten.

Wil je wedstrijden mee doen, dan staat onze Coach Yohanes voor je klaar. Hij zorgt er dan voor dat jij op het juiste moment in je beste Fysiek op het podium staat.Ruben Suana


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram